Over ons

Mijn naam is Hanneke. Samen met mijn kinderen woon ik het mooie Zuidlaren; gemoedelijk en omringd door prachtige natuurgebieden. Trots op mijn drentse boeren afkomst en grote liefde voor de natuur. Gastvrijheid en respect zijn voor mij belangrijke waarden.
Het idee om een vrijstaand 'Tiny House' B & B te beginnen was er al een tijdje.. en zo is uiteindelijk B & B 'Het Groene Hart' ontstaan. Het is prachtig om te doen en ik run de Bed & Breakfast met veel liefde. Gasten een fijn verblijf bieden om zo een klein beetje bij te dragen aan mooie herinneringen, daar doe ik het voor.
     Drenthe heeft u zoveel te bieden en Zuidlaren heeft eigenlijk alles; gezellige horeca,
     boetiekjes, veel groen, bos, heide, strand,.. en de bruisende stad Groningen op een
     steenworp afstand.. Ik hoop u spoedig te mogen verwelkomen.
     Vakantiehuis 'Het Groene Hart' in het centrum van Zuidlaren.
     Een belevenis die u eigenlijk niet mag missen;-) 

Hanneke Ballast Zuidlaren
Vlag B&B Het Groene Hart Zuidlaren

 B & B 
Het Groene Hart

U overnacht in een knus Tiny House in de idyllische dorpskern van Zuidlaren. In een klein, rustig straatje, de Tiphofweg, staat het natuurhuisje verstopt in een grote mooie tuin. 
Op loopafstand van, supermarkt, afhaalrestaurants, -lunchrooms en koffie to go.
Zo ook de  bushalte, bos en het Zuidlaardermeer. Verscheidene fiets-, MTB- en wandelroutes lopen langs ons, zoals het Pieterpad en het Drenthepad. Normaliter, zonder corona, zijn er volop eetcafe's /restaurants met gezellige terrassen en leuke boetiekjes.
De vakantiewoning is ook heel geschikt voor een langer verblijf of als werkplek.
De accomodatie is volledig uitgerust; er is overal centrale verwarming, een complete keuken, een combi-magnetron, etc. Uw bed is opgemaakt en er zijn handdoeken aanwezig.
U kunt mèt of zonder ontbijt boeken. Glutenvrij of dieetwensen? Geen enkel probleem.
Het gastenverblijf heeft een eigen terras, maar u mag ook gebruik maken van de prieel of andere zitjes in de tuin. Tijdens uw verblijf heeft u beschikking over uw eigen parkeerplaats op het erf. De motor/fiets kunt u desgewenst onder dak stallen. Alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf.

'Het Groene Hart', een bijzondere plek voor romantici, rustzoekers en levensgenieters.
In de toekomst ga ik arrangementen op maat aanbieden met eventueel een high tea, boottocht,  yoga les, excursie of wandeling met de schaapherder / boswachter.
Vraagt u gerust naar de mogelijkheden...een onvergetelijke vakantie / belevenis...wie wil dat nu niet?